cred online

Primul meu credit = rampa mea de lansare ­čśë

Perioada post-natal─â a fost perioada ├«n care am realizat c─â trebuie s─â fac ceva, sau mai exact trebuie s─â schimb ceva. De╚Öi venirea pe lume a unui copil e un motiv imens de bucurie, totodat─â  con╚Ötientizezi c─â acesta ├«╚Ťi solicit─â foarte mult aten╚Ťia ╚Öi astfel timpul pentru propria persoan─â e unul limitat. Am realizat deasemenea c─â veniturile noastre sunt insuficiente. Salariul so╚Ťului ╚Öi indemniza╚Ťia pentru cre╚Öterea copilului nu acopereau cheltuielile noastre ╚Öi asta mi-a dat de g├óndit.
Dintotdeauna am fost pasionat─â de handmade ╚Öi mi-a zis atunci c─â este timpul s─â ├«ncerc s─â fac ╚Öi bani din asta. Dar pentru c─â orice ├«nceput cere un sacrificiul, eu nu am fost excep╚Ťia de la regul─â. Mica mea afacere avea, mai ├«nt├ói de toate, nevoie de resurse financiare. Timpul meu era deja limitat o dat─â cu venirea pe lume a copilului nostru, dar a ├«nceput s─â-mi planific aproape fiecare pas. ├Än timpul ├«n care el dormea eu munceam, la ceea ce avea s─â fie pasiunea ╚Öi afacerea mea, sau mai bine zis a familiei.
Cum veniturile noastre erau limitate, nu mi-am permis s─â fac economii ca s─â pot porni mica mea afacere, a╚Öa c─â am apelat la un credit online, ├«n condi╚Ťiile ├«n care copilul meu fiind mic, nu ├«mi puteam permite s─â colind b─âncile ├«n g─âsirea unui credit ideal. 
Aveam nevoie de un ├«mprumut rapid, a╚Öa c─â am apelat la Telecredit.ro. Solicitarea de credit am f─âcut-o online ╚Öi nu a durat mai mult de 5 minute. Pentru prima solicitare suma maxim─â a fost de 500 lei (├«mprumut cu dob├ónd─â 0), dar eu am solicitat doar 300 lei. Am investit acei bani ├«n materiale ╚Öi ├«n cel mai scurt timp deja veniser─â ╚Öi primele comenzi. Nu a fost nevoie s─â a╚Ötept p├ón─â la data scadent─â a creditului (30 de zile calendaristice disponibile) c─â am reu╚Öit s─â pl─âtesc ├«mprumutul anticipat. Pentru c─â de la o comand─â la alta reu╚Öeam s─â-mi achizi╚Ťionez mai  multe materiale, dorin╚Ťa mea a fost s─â-mi dezvolt activitatea, a╚Öa c─â am apelat la un al doilea ├«mprumut. Pentru cel de-al doilea ├«mprumut am ales s─â solicit suma maxim─â permis─â, adic─â 2000 lei cu o dob├ónd─â de 1,2% / zi, bani care m-au ajutat s─â-mi achizi╚Ťionez prima mea ma╚Öin─â de cusut. Pentru c─â ini╚Ťial a fost un ├«mprumut p├ón─â la salariu, comenzile realizate p├ón─â la data scaden╚Ťei nu au fost suficiente ├«nc├ót s─â acopere ├«mprumutul, a╚Öa c─â am apelat cu ├«ncredere la serviciul de refinan╚Ťare. ├Äncet, ├«ncet afacerea mea a prins r─âd─âcini.
Chiar dacă un credit nu poate fi considerat niciodată o sursă de venit, în cazul meu împrumutul de la Telecredit m-a ajutat să-mi transform pasiunea într-o sursă de venit.
De cele mai multe ori c├ónd consider─âm c─â veniturile noastre nu ne mai ajung, trebuie s─â g─âsim solu╚Ťia ce st─â ascuns─â ├«nl─âuntrul nostru. Creditele bancare sau creditele nebancare ne vin ├«n ajutor, dar solu╚Ťia e ├«ntotdeauna la noi.


Acest articol  a fost scris pentru SuperBlog 2017 – Proba a XI-a. Situa╚Ťia prezentat─â este una fictiv─â, dar toate celelalte informa╚Ťii sunt reale. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *